Volledig scherm
Dirk Dalebout uit Dordrecht wordt sinds donderdagochtend 1 augustus vermist. © Privéfoto

Familie maakt zich zorgen om vermiste Dirk Dalebout uit Dordrecht: ‘We hopen hem snel te vinden’

Familieleden en de politie maken zich ernstige zorgen om de gezondheid van Dirk Dalebout (52) uit Dordrecht. In de nacht van woensdag op donderdag is hij zonder spullen vertrokken en sindsdien heeft hij niets meer van zich laten horen. ,,Hij is in verwarde toestand dus we hopen hem snel te vinden’’, vertelt zijn zus Petra Dalebout.

In de nacht van woensdag op donderdag vertrok Dirk rond de klok van 02.00 uur te voet uit zijn woning in de Dordtse wijk Krispijn. Vanaf dat moment is er geen contact meer met hem geweest. ,,Hij is zonder iets vertrokken. Geen telefoon, geen geld, niks’’, vertelt zijn zus Petra.

Zijn familie maakt zich grote zorgen om hem. ,,Onlangs heeft hij te horen gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd. We hopen dat het hem allemaal even te veel is geworden en dat hij ergens op straat zwerft’’, aldus zijn zus.

Volgens de politie is het mogelijk dat Dirk zich in de omgeving van Dordrecht of Kinderdijk bevindt, maar dit kan de politie niet bevestigd krijgen. De familie heeft al gezocht in de omgeving van voetbalclub Dubbeldam en het werk van Dirk, maar daar is hij niet gevonden.

Signalementen

Dirk draagt een lichtblauw t-shirt van het merk PME of G-star, een zwarte Adidas-trainingsbroek en witte sneakers.

Mensen die Dirk hebben gezien of weten waar hij verblijft worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Welke toekomst zie jij voor de koopavond in Dordrecht?

  • Koopavond zoals nu, op donderdagavond tot 21.00 uur (11%)
  • Koopavond op vrijdag tot 21.00 uur (42%)
  • Donderdag, vrijdag en zaterdag iets langer open, maar niet tot 21.00 uur (23%)
  • Schaf de koopavond lekker af (24%)
1962 stemmen