Volledig scherm
Imrane Oulad Omar in duel met Dordrecht-aanvoerder Antonio Stankov. © Proshots

FC Dordrecht verliest opnieuw buitenshuis

FC Dordrecht heeft de overwinning op SC Cambuur geen passend vervolg kunnen geven. Bij FC Den Bosch leed de formatie van trainer Gérard de Nooijer ondanks goede mogelijkheden de zevende nederlaag van het seizoen: 1-0.

FC Dordrecht kreeg in De Vliert wel degelijk de ruimte in de eerste helft, maar was slordig in de (eind)passing. Bovendien brachten de spelers elkaar regelmatig in de problemen. Dat moest wel een keer fout gaan en zo geschiedde in de laatste minuten voor rust. Centrale verdediger Daniël Breedijk nam de bal te gemakzuchtig aan en verspeelde het speeltuig aan Stefano Beltrame die het buitenkansje grif benutte: 1-0.

Obstakel

Omdat de omhaal van de kort daarop geblesseerd uitgevallen Sven Blummel vlak na rust op de paal belandde, bleef FC Dordrecht een grotere achterstand bespaard. Met Marko Maletic als eerste van een drietal extra aanvallers werden de gasten wel gevaarlijk. De Bossche doelman Wouter van der Steen stond echter tweemaal pal op inzetten van de huurling en bleek ook een te groot obstakel bij een grote schietkans voor Jeremy Cijntje. Waardoor FC Dordrecht in competitieverband de vierde nederlaag met minimaal verschil te slikken kreeg en weer buitenshuis op nul bleef steken.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht