Hijs jezelf in je bruidsjurk voor het goede doel.
Volledig scherm
Hijs jezelf in je bruidsjurk voor het goede doel. © Think stock photos

Feesten in je bruidsjurk voor het goede doel

Vind jij het ook zo zonde dat je je mooie bruidsjurk nooit meer aan kan trekken? Of dat dat dure maatpak maar in de kast hangt te verstoffen? Niet getreurd: je mag jezelf binnenkort weer in je bruidspak hijsen. En nog voor het goede doel ook.

Op zaterdag 11 november houdt 2LOVE een themafeest in Den Witten Haen in Dordrecht. En je mag alleen naar binnen als je jezelf in bruidskledij hult. Met de opbrengst van het feest maken initiatiefnemers Naomi van Donk en Tamara van Roon het mogelijk de trouwwens te laten vervullen van een aanstaand bruidspaar waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is. 

Trek je pak uit de mottenballen voor het goede doel.
Volledig scherm
Trek je pak uit de mottenballen voor het goede doel. © Think stock photos

Koppelhulp

2LOVE werkt samen met Make-A-WeddingWish Nederland foundation. “We willen heel graag de wens uit laten komen van een Dordts aanstaand bruidspaar. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een koppel dat we kunnen helpen. Dus als mensen een koppel kennen, dan moeten zij het ons laten weten! Binnen enkele weken na het 2LOVE themafeest willen we het aanstaand bruidspaar een prachtige huwelijksdag bezorgen.” 

Kaarten voor het evenement kosten 20 euro per stuk en zijn te verkrijgen via 2love.event@gmail.com. 

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht