In 2020 zijn fors meer boetes uitgeschreven aan bestuurders van opgevoerde snor- en bromfietsen ten opzichte van 2019. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
In 2020 zijn fors meer boetes uitgeschreven aan bestuurders van opgevoerde snor- en bromfietsen ten opzichte van 2019. Foto ter illustratie. © Marco Okhuizen

Fors meer boetes uitgeschreven voor opgevoerde snor- en bromfietsen

In de Drechtsteden en Molenlanden zijn vorig jaar fors meer boetes uitgeschreven aan bestuurders van opgevoerde snor- en bromfietsen ten opzichte van 2019. In 2020 werd een bedrag van bijna 30.000 euro aan boetes geïnd. Landelijk zijn er vorig jaar juist minder boetes uitgeschreven.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei

Dordrecht