Volledig scherm
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © Fotopersburo Busink

Gewonde bij steekpartij in Zwijndrecht; dader nog spoorloos

UPDATEBij een steekpartij in Zwijndrecht is maandagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dader is nog spoorloos. 

De melding over de steekpartij kwam rond kwart over een binnen bij de hulpdiensten. Onder meer de politie, ambulances en een traumahelikopter zijn vervolgens uitgerukt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder was hij op dat moment bij kennis. 

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De dader is er na de steekpartij vandoor gegaan. Er is nog niemand aangehouden. 

Onderzoek

Het slachtoffer werd gevonden bij de kapperszaak aan de Karel Doormanlaan, maar ook aan de Stationsweg wordt onderzoek gedaan door de politie. ,,Daar heeft het incident vermoedelijk plaatsgevonden’’, aldus de woordvoerder. Een deel van het viaduct is afgesloten en ook de bosjes richting het station worden doorzocht. 

Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij het viaduct net voor de kruising van de Karel Doormanlaan met de Stationsweg. © Fotopersburo Busink

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Scholieren presenteren energiebewuste plannen: ‘Lamellen met zonnepanelen leek ons een goed idee’
    PREMIUM

    Scholieren presente­ren energiebe­wus­te plannen: ‘Lamellen met zonnepane­len leek ons een goed idee’

    Van trappers die energie opwekken onder schooltafeltjes, tot lantaarnpalen op zonne-energie, naar een geheel uitgewerkt duurzaam minidorpje. Woensdagmiddag presenteerden leerlingen hun beste energiebewuste ideeën tijdens de duurzaamheidsmarkt op het Calvijn in Hardinxveld-Giessendam. ,,Ik was eigenlijk nooit zo erg bezig met duurzaamheid, maar dit heeft mijn ogen wel geopend.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht