Volledig scherm
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © Fotopersburo Busink

Gewonde bij steekpartij in Zwijndrecht; dader nog spoorloos

UPDATEBij een steekpartij in Zwijndrecht is maandagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dader is nog spoorloos. 

De melding over de steekpartij kwam rond kwart over een binnen bij de hulpdiensten. Onder meer de politie, ambulances en een traumahelikopter zijn vervolgens uitgerukt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder was hij op dat moment bij kennis. 

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De dader is er na de steekpartij vandoor gegaan. Er is nog niemand aangehouden. 

Onderzoek

Het slachtoffer werd gevonden bij de kapperszaak aan de Karel Doormanlaan, maar ook aan de Stationsweg wordt onderzoek gedaan door de politie. ,,Daar heeft het incident vermoedelijk plaatsgevonden’’, aldus de woordvoerder. Een deel van het viaduct is afgesloten en ook de bosjes richting het station worden doorzocht. 

Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij het viaduct net voor de kruising van de Karel Doormanlaan met de Stationsweg. © Fotopersburo Busink

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. FIOD houdt twee mannen aan voor grootschalige fraude met goede doelen voor zieke kinderen

    FIOD houdt twee mannen aan voor grootscha­li­ge fraude met goede doelen voor zieke kinderen

    De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft dinsdag een 33-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 42-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van fraude met goede doelen. Het tweetal stuurde verkopers langs de deuren met kalenders. Dat leverde jaarlijks vermoedelijk ruim zes ton op, maar het geld ging volgens de FIOD niet naar de ernstig zieke kinderen waar het zogenaamd voor bedoeld was.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

  • Blijven zoals het nu is. Het is prima zo. (39%)
  • Alleen de sluitingstijden in het centrum loslaten en ondernemers zelf laten bepalen. (13%)
  • Alleen horeca buiten het uitgaanskerngebied twaalf keer per jaar de kans geven later dan 00.00 uur open te zijn. (11%)
  • Zowel sluitingstijden centrum loslaten als horeca buiten de kern meer ruimte geven. (37%)
971 stemmen