Gezin kan op pad met een rolstoelbus na crowdfundingactie: ‘Linde geniet’

VIDEOReikhalzend hadden ze ernaar uitgekeken en afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de ouders van de bijna 3-jarige Linde uit Dordrecht konden de rolstoelbus ophalen die zij dankzij crowdfunding konden aanschaffen. ,,We zijn heel erg blij.’’

 1. Sjef (55) is dol op camper Kitty en caravan Koos: ‘Veel ellende meegemaakt, maar word hier vrolijk van’
  PREMIUM
  MIJN BLIK EN IK

  Sjef (55) is dol op camper Kitty en caravan Koos: ‘Veel ellende meegemaakt, maar word hier vrolijk van’

  Hij had al eens bussen, maar raakte die na scheidingen kwijt. Sjef Vermeulen (55) dacht toen: ik trouw niet meer. ,,Ik zocht wel een roodharige vriendin. Toen kwam ik deze Volkswagen T2 tegen, Kitty. Ze is oranje, maar dat is in het zonlicht ook rood, toch?’’ Écht verliefd zijn op je auto. Kan dat? De mensen in deze rubriek zullen volmondig ‘ja’ zeggen. Zij houden van hun auto.
 2. En toen kwam ik zomaar ineens in 2012 terecht...
  PREMIUM
  COLUMN

  En toen kwam ik zomaar ineens in 2012 terecht...

  Ik zou er niet zo een-twee-drie over begonnen zijn, maar het komt door dat verrekte Facebook dat ik, vaker dan me lief is, geconfronteerd word met ‘herinneringen.’ En nu weet ik best dat je die optie kan uitschakelen, maar eerlijk gezegd vind ik het wel lollig om te constateren dat ik tien jaar geleden óók al dolgelukkig op een Terschellings terras met uitzicht op een avondzonnetje zat te genieten van een Schoemrakker (plaatselijk biertje) en een juttersbitter.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht