De praktijk waar een maand geleden een uitbraak was van de Zuid-Afrikaanse variant. Inmiddels is het gezondheidscentrum weer open, volgende week mogen ook de chiropractors weer aan het werk.
Volledig scherm
PREMIUM
De praktijk waar een maand geleden een uitbraak was van de Zuid-Afrikaanse variant. Inmiddels is het gezondheidscentrum weer open, volgende week mogen ook de chiropractors weer aan het werk. © ANP

Gorcumse uitbraak Zuid-Afrikaanse variant is nu een maand geleden: GGD belooft snel meer duidelijkheid

In Gorinchem werd een maand geleden groot alarm geslagen om de uitbraak van de Zuid-Afrikaanse coronavariant bij patiënten van een gezondheidscentrum. Of en in hoeverre die variant nu in Gorinchem en de regio is verspreid, dat is nog altijd onduidelijk. De GGD Zuid-Holland Zuid hoopt volgende week meer te kunnen vertellen. De praktijk gaat weer open voor chiropractie.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Positief geluid na Veiligheidsberaad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'
  Play

  Positief geluid na Veilig­heids­be­raad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april

Dordrecht