Volledig scherm
Grootschalige controle op EuroParcs Resort De Biesbosch in Dordrecht. © Victor van Breukelen

Grootschalige controle op EuroParcs Resort De Biesbosch in Dordrecht

Op EuroParcs Resort De Biesbosch in Dordrecht wordt dinsdag een grootschalige controle uitgevoerd door onder meer de gemeente Dordrecht, de politie en de Belastingdienst. ,,De controle vindt plaats naar aanleiding van meldingen van overlastgevende situaties en signalen van illegale en/of ondermijnende activiteiten’’, meldt burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht.

,,Tijdens de controle vandaag worden eventuele overtredingen geïnventariseerd. De gemeente analyseert vervolgens de uitkomsten en beraadt zich op eventueel te nemen (bestuurlijke) maatregelen’’, aldus de eerste burger van Dordrecht op Facebook.

De gemeente Dordrecht voert de controle uit met de politie, de Belastingdienst, de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Regionaal Informatie en Expertise Centrum Rotterdam (RIEC) en het inspectieteam van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (Inspectie SZW).

Volledig scherm
Medewerkers van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid controleren vakantiehuisjes op het EuroParcs Resort De Biesbosch in Dordrecht. © Victor van Breukelen

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

  • Blijven zoals het nu is. Het is prima zo. (39%)
  • Alleen de sluitingstijden in het centrum loslaten en ondernemers zelf laten bepalen. (13%)
  • Alleen horeca buiten het uitgaanskerngebied twaalf keer per jaar de kans geven later dan 00.00 uur open te zijn. (11%)
  • Zowel sluitingstijden centrum loslaten als horeca buiten de kern meer ruimte geven. (37%)
964 stemmen