Volledig scherm
Grotere namen, zoals dj Paul Elstak afgelopen zomer, zullen voortaan mogelijk vaker op Big Rivers staan. © Rinie Boon

Grote namen op Big Rivers? Bibelot gaat meehelpen

Poppodium Bibelot en festival Big Rivers gaan intensiever samenwerken. Zo willen de organisaties nog meer bekende artiesten naar de stad halen.

Bibelot heeft nauw contact met de boekingskantoren van grote artiesten. Programmeur Hans van Dokkum zorgde ervoor dat artiesten als De Dijk, Kim Wilde, Douwe Bob en Waylon naar Bibelot kwamen. Daar kan het jaarlijkse gratis festival voortaan gebruik van maken. 

Big Rivers en Bibelot werken al jaren op diverse manieren samen: veel vrijwilligers werken voor beide organisaties en ieder jaar vindt Big Rivers Indoor bij Bibelot plaats. Bas de Zwart, directeur van Big Rivers, noemt het dan ook logisch dat de samenwerking intensiever wordt. 

Meer mogelijkheden

Ook de directeur van Bibelot, David van Wijngaarden, is blij: ,,Onze programmeur kan artiesten zo ook meer mogelijkheden bieden. We worden een aantrekkelijkere partij voor de grote namen uit de Nederlandse popmuziek, dus iedereen kan hier de vruchten van plukken.”

  1. Scholieren presenteren energiebewuste plannen: ‘Lamellen met zonnepanelen leek ons een goed idee’
    PREMIUM

    Scholieren presente­ren energiebe­wus­te plannen: ‘Lamellen met zonnepane­len leek ons een goed idee’

    Van trappers die energie opwekken onder schooltafeltjes, tot lantaarnpalen op zonne-energie, naar een geheel uitgewerkt duurzaam minidorpje. Woensdagmiddag presenteerden leerlingen hun beste energiebewuste ideeën tijdens de duurzaamheidsmarkt op het Calvijn in Hardinxveld-Giessendam. ,,Ik was eigenlijk nooit zo erg bezig met duurzaamheid, maar dit heeft mijn ogen wel geopend.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht