Volledig scherm
De vestiging van Riwal in Zwolle. © Riwal Hoogwerkers

Het Dordtse Riwal opent een vestiging in Zwolle

Het Dordtse bedrijf Riwal opent volgende week een nieuwe vestiging in Zwolle. Het is de zevende vestiging voor de specialist van hoogwerkers en verreikers in Nederland.

,,Met de opening van de nieuwe vestiging in Zwolle, zorgt Riwal ervoor dat de klant altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft in de buurt. Hierdoor is het makkelijker om een bezoek snel in te plannen waarbij we onze klanten adviseren over het gebruik van de juiste machine’’, vertelt algemeen directeur Glenn Verburg van Riwal.

Mensen die op vrijdag 15 november de officiële opening van de nieuwe vestiging aan de Nervistraat in Zwolle willen bezoeken, worden verzocht zich aan te melden. Dit kan tot en met 13 november.

Verhuurvloot

Het bedrijf breidt niet alleen uit binnen de landsgrenzen. In mei van dit jaar kondigde Riwal aan honderd miljoen euro te gaan investeren in haar ‘verhuurvloot’. Met de investering wil het Dordtse bedrijf internationaal groeien.

Riwal is actief in zestien landen, doet zaken in zeventig landen en heeft 2350 medewerkers. Het bedrijf vierde afgelopen jaar zijn vijftigjarig jubileum en is al jarenlang hoofdsponsor van FC Dordrecht. Het stadion van die voetbalclub is ook vernoemd naar de onderneming.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht