Het toenemende ‘pretpark-gehalte’ van de Biesbosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Het toenemende ‘pretpark-gehalte’ van de Biesbosch. © AD/Pix4Profs/Maartje Brockbernd

Het toenemende ‘pretpark-gehalte’ van de Biesbosch

COLUMNEen verstandig besluit van de zogeheten Biesboschgemeenten en Staatsbosbeheer om bootjes met benzinemotoren voorlopig niet te gaan verbieden in dit natuurgebied. Ik schreef daar, ruim een maand geleden, een wat felle column over, waarin ik aangaf dat ‘gewone’ Dordtenaren met een zuurverdiend plezierbootje door die maatregel in feite uit de Biesbosch geweerd worden. 

 1. FC Dordrecht staat weer ‘gewoon’ laatste: ‘Op dit moment overheerst vooral onmacht’
  PREMIUM
  KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE

  FC Dordrecht staat weer ‘gewoon’ laatste: ‘Op dit moment overheerst vooral onmacht’

  De start van het ‘vernieuwde’ FC Dordrecht was dit seizoen veelbelovend met vijf punten uit drie wedstrijden, maar na de vierde nederlaag in successie staat het elftal van Michele Santoni weer ‘gewoon’ laatste, waar de club vorig seizoen eindigde. Het ‘kelderduel’ met Telstar - tot gisteren de hekkensluiter - ging met 0-1 verloren, met de winnende treffer uitgerekend van oud-Dordtenaar Özgür Aktas.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht