Fractievoorzitter David Schalken blijft in zijn eentje in de gemeenteraad over bij Beter Voor Dordt, nadat Loudy Nijhof (linksboven), Osman Soy (rechtsboven), Herman van der Graaf (linksmidden), Robbert de Boer (rechtsmidden), Aydin Gündogdu (linksonder) en Marieke van Eck (rechtsonder) opstapten.

Behalve David Schalken maken wethouders Marco Stam (boven) en Piet Sleeking (onder) nog onderdeel uit van Beter Voor Dordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Fractievoorzitter David Schalken blijft in zijn eentje in de gemeenteraad over bij Beter Voor Dordt, nadat Loudy Nijhof (linksboven), Osman Soy (rechtsboven), Herman van der Graaf (linksmidden), Robbert de Boer (rechtsmidden), Aydin Gündogdu (linksonder) en Marieke van Eck (rechtsonder) opstapten. Behalve David Schalken maken wethouders Marco Stam (boven) en Piet Sleeking (onder) nog onderdeel uit van Beter Voor Dordt. © Fotomontage AD

Hoe Beter Voor Dordt genadeloos is gekrompen: van de állergrootste naar de kleinste partij van de raad

In één klap van de grootste naar de kleinste. Beter Voor Dordt groeide iets meer dan tien jaar geleden naar vijftien zetels om deze week genadeloos terug te vallen naar één stoel in de gemeenteraad. Een tijdlijn. 

  1. Elianne de Roon tipt Louis van Gaal: ‘Marten kan een rol spelen in het neutraliseren van Messi’
    PREMIUM
    WK VOETBAL

    Elianne de Roon tipt Louis van Gaal: ‘Marten kan een rol spelen in het neutralise­ren van Messi’

    Elianne de Roon, korfbalster van het Ambachtse DVS’69 en zus van international Marten, heeft een rotsvast vertrouwen in de goede afloop van de kwartfinale op het WK voetbal in Qatar tegen Argentinië. ,,Onze tegenstander ALO wilde komende dinsdag een inhaalduel plannen, maar dat zou samenvallen met een eventuele halve finale. Dat gaat hem wat mij betreft dus niet worden, heb ik al aangegeven, want dan wil ik uiteraard voetbal kijken.’’

In samenwerking met indebuurt Dordrecht