Een impressie van de nieuwbouw van Trivire in de Charlotte de Bourbonstraat in de wijk Nieuw-Krispijn in Dordrecht. De straat zelf wordt autovrij gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de nieuwbouw van Trivire in de Charlotte de Bourbonstraat in de wijk Nieuw-Krispijn in Dordrecht. De straat zelf wordt autovrij gemaakt. © Lugten Malschaert Architecten

Honderden sociale huurwoningen in Dordrecht maken plaats voor nieuwbouw

De Dordtse corporaties Trivire en Woonbron gaan honderden sociale huurwoningen in Krispijn, Crabbehof, de Vogelbuurt en het Land van Valk vervangen door nieuwbouw. Tegelijkertijd worden wijken vergroend, autoluw en klimaatbestendig gemaakt.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Een monumentale muur slopen voor een kunstproject gaat te ver

Een monumentale muur slopen voor een kunstproject gaat te ver

  • Mee eens, het is belachelijk (97%)
  • Oneens, moet kunnen (3%)
675 stemmen