Volledig scherm
© Expeditie Robinson

Isabel uit Heerjansdam smeekt op valreep voor stemmen Expeditie Robinson

De 23-jarige Isabel Gulden uit Heerjansdam is verwikkeld in een nek-aan-nek race voor een plek in het survivalprogramma Expeditie Robinson. Ze moet om vijf uur vanmiddag een plek in de top 50 behalen om mee te mogen doen aan de voorrondes.

De gymlerares van het Calvijn Groene Hart in Barendrecht schommelt nu telkens tussen de 40ste en 50ste plaats. ,,Ik hoop dat mensen nog snel op me willen stemmen'', smeekt de zenuwachtige docente als haar wordt gevraagd naar haar deelname.

Onbekende Nederlanders
In totaal dertien mensen uit de Drechtsteden hebben zich opgegeven voor een plek tussen de bekende Nederlanders in het uitermate populaire programma van RTL, dat tussen de 1,2 en 1,5 miljoen kijkers per aflevering trekt. Voor het eerst geeft RTL onbekende Nederlanders kans om mee te doen tussen de BN'ers. De top 50 van kandidaten wier videofilmpjes tot vanmiddag 17.00 uur de meeste stemmen krijgen, mogen automatisch meedoen aan een castingdag in april. Nog eens 50 willekeurige kandidaten worden deze week door een jury uitgekozen.

In totaal zijn er vier plekken voor mensen die zich tussen een groep bekende Nederlanders mogen mengen om mee te dingen naar de titel.

Klik hier om te stemmen op Isabel

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

poll

Wat denk jij, gaat het Kees deze keer écht lukken om te stoppen met roken?

Wat denk jij, gaat het Kees deze keer écht lukken om te stoppen met roken?

  • Ja, ik heb alle vertrouwen in Kees! (31%)
  • Nee, hij zwicht uiteindelijk tóch weer voor die sigaret (69%)
3355 stemmen