Jantine Lindler in haar nieuwe zaak Atelier Dieudonnee. In de korte tijd dat het kleine warenhuis geopend is, heeft Jantine al gemerkt dat dit veel meer is dan gewoon een winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jantine Lindler in haar nieuwe zaak Atelier Dieudonnee. In de korte tijd dat het kleine warenhuis geopend is, heeft Jantine al gemerkt dat dit veel meer is dan gewoon een winkel. © Victor van Breukelen

Jantine verruilde psychologie voor interieurdesign: ‘Ik hoop wat kleur te brengen in het leven van mensen’

DE STARTEROpgeleid als psycholoog besloot Jantine Lindner vorig jaar een compleet andere weg in te slaan. Als interieurdesigner helpt ze haar klanten aan een warm thuis en vorige maand opende ze haar interieurwinkel Atelier Dieudonnée aan de Wijnstraat in Dordrecht. ,,Mijn achtergrond als psycholoog helpt wel mee in dit werk.”

  1. Vlemmings bezig met de lange termijn van FC Dordrecht: ‘Natuurlijk vraagt laatste plaats om reflectie’
    PREMIUM

    Vlemmings bezig met de lange termijn van FC Dordrecht: ‘Natuurlijk vraagt laatste plaats om reflectie’

    Innovatiemanager Leon Vlemmings presenteert binnen afzienbare tijd de koers die FC Dordrecht in de naaste toekomst wil varen en de stappen en plannen die daarmee gepaard gaan. Vooruitlopend daarop was Vlemmings deze week gastheer bij de presentatie van het ‘transitieboekje voor voetbalclubs’, juist op het moment dat de Dordtenaren op de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie zijn beland.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht