Jolanda zet vriendin Judith Holster (links op de foto) in de kijker en Daniela wil het gouden bruidspaar Fred en Erika Riet in het zonnetje zetten.
Volledig scherm
Jolanda zet vriendin Judith Holster (links op de foto) in de kijker en Daniela wil het gouden bruidspaar Fred en Erika Riet in het zonnetje zetten. © privé collectie

Jolanda zet vriendin Judith in de kijker en Daniela gouden bruidspaar Fred en Erika. Wie geef jij een pluim?

IN DE KIJKERMensen die al jarenlang helpen als vrijwilliger bij een sportclub, met een prikstok de wijk schoonhouden of hun diploma hebben gehaald: dat verdient wel wat aandacht! Zoals Daniela die Fred en Erika Riet uit Dordrecht in het zonnetje wil zetten. Na 50 jaar zitten ze nog steeds samen in het huwelijksbootje. Of Judith Holster, kloppend hart van de High Five Foundation.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Dordrecht