Volledig scherm

Jongen (15) scheurt kaak bij vechtpartij in Dordrecht: politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op 30 juni op de Nassauweg in Dordrecht plaatsvond. Een 15-jarige jongen werd daarbij van zijn fiets getrokken en zo erg in elkaar geschopt en geslagen dat hij een gescheurde kaak opliep.

De jongen fietste die zaterdagavond rond 21.45 uur met drie vrienden over de Waldeck Pyrmontweg, in de richting van begraafplaats Essenhof. Daar stond een groepje jongens met wie het slachtoffer waarschijnlijk een woordenwisseling kreeg, zegt de politie.

Het groepje vrienden fietste door, maar een van de anderen had een scooter en haalde hen weer in. Ter hoogte van de begraafplaats, op de Nassauweg, trok de bestuurder van de scooter de 15-jarige jongen van zijn fiets en werkte hem op de grond. De jongen werd geschopt en geslagen en raakte gewond aan zijn gezicht. In het ziekenhuis bleek dat zijn kaak gescheurd was.

De politie deed onderzoek in de omgeving, maar kon de daders niet vinden. Ze is daarom op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben, of zelfs beelden van de mishandeling gemaakt hebben. De politie tippen kan door te bellen naar 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht