Twee jongetjes van 7 en 9 jaar oud hebben donderdagmiddag deze revolver gevonden in de bosjes bij de Bloys van Treslongstraat in Dordrecht. Ze schoten er twee keer mee op een muurtje en namen het wapen vervolgens mee naar huis.
Volledig scherm
Twee jongetjes van 7 en 9 jaar oud hebben donderdagmiddag deze revolver gevonden in de bosjes bij de Bloys van Treslongstraat in Dordrecht. Ze schoten er twee keer mee op een muurtje en namen het wapen vervolgens mee naar huis. © privéfoto

Jongens vinden geladen revolver in de bosjes en schieten ermee

Twee jongetjes van 7 en 9 jaar oud hebben een revolver gevonden in de bosjes bij de Bloys van Treslongstraat in Dordrecht. Ze schoten er twee keer mee op een muurtje en namen het wapen vervolgens mee naar huis. 

 1. Ed: lefgozer met een hart van goud…
  PREMIUM
  COLUMN

  Ed: lefgozer met een hart van goud…

  Ed Mientjes is dood, zo kreeg ik gisteren van diverse mensen te horen… van Sterrenburgers vooral, die woensdagochtend op zijn vaste bankje nabij het winkelcentrum wat bloemetjes aantroffen met daarbij een keurig, door het Leger des Heils geschreven, overlijdensbericht. Er stond zelfs, als wrang eerbetoon, een blikje Heineken op ‘zijn’ bankje, maar dát was al snel verdwenen… gejat denk ik. Ed zou, toen hij nog ‘onder ons’ was, woest geweest zijn over zó’n laffe daad.
  Dordrecht