Bumper is de bekendste politiehond van Nederland. Jongeren uit Dordrecht, Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht mochten bij hem op bezoek.
Volledig scherm
Bumper is de bekendste politiehond van Nederland. Jongeren uit Dordrecht, Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht mochten bij hem op bezoek. © Brunopress

Jongensdroom komt uit voor jonge cyberagenten

Drie tieners uit Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Gorinchem hebben onlangs een bezoek gebracht aan Bumper, de bekendste politiehond van het korps in Rotterdam. De drie mochten bij zijn hondentraining langs omdat ze de beste junior cyberagent van hun gemeente zijn geworden. 

  1. Leroy Naaktgeboren (31) verloor vlak na de geboorte zijn dochtertje Meyra: ‘Ze is nu onze engel’
    PREMIUM

    Leroy Naaktgebo­ren (31) verloor vlak na de geboorte zijn dochtertje Meyra: ‘Ze is nu onze engel’

    De wedstrijd Alblasserdam - Hardinxveld zou eigenlijk 30 april worden gespeeld. Maar het liep anders. Op die dag werd baby Meyra begraven, het dochtertje van speler Leroy Naaktgeboren en zijn vrouw Ayse. De inhaalwedstrijd werd dinsdagavond op spectaculaire wijze gewonnen door zijn Alblasserdam (4-3). ,,Ik vind dat wij het kampioenschap verdienen, zeker na wat Leroy is overkomen en hoe de groep daarop heeft gereageerd’’, vertelt trainer Dennis Schoonewil.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht