Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Peter Koster/AD

Jongeren krijgen bekeuring vanwege overtreden samenscholingsverbod

Vier jongeren kregen zondagavond een bekeuring omdat ze het samenscholingsverbod in Hendrik-Ido-Ambacht overtraden. Dat meldt de politie.

Het samenscholingsverbod werd in mei ingevoerd voor de locaties Sophiapromenade, Sophiapark en het scholencluster De Volgerlanden. Burgemeester Jan Heijkoop stelde dit verbod in om overlast tegen te gaan. De politie had namelijk enkele keren in moeten grijpen.

Het samenscholingsverbod in het winkelgebied Sophiapromenade en bij het scholencluster geldt dagelijks van 19.00 tot 07.00 uur. In het Sophiapark is het verboden om met meerdere mensen bij elkaar te komen tussen 22.00 en 07.00 uur.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Graaiende oud-topman van Dordts staalbedrijf moet overzicht geven van al zijn bezittingen
    PREMIUM

    Graaiende oud-top­man van Dordts staalbe­drijf moet overzicht geven van al zijn bezittin­gen

    De oud-directeur van het Dordtse staalbedrijf Arcus die 2,2 miljoen euro stal van zijn werkgever moet uiterlijk woensdag 2 oktober een overzicht geven van al zijn bezittingen in binnen- en buitenland. Het gaat om bankrekeningen, beleggingen en kostbare bezittingen. Voor elke dag dat hij te laat is, legt de rechtbank Rotterdam hem anders een dwangsom op van 2500 euro. Dit bedrag kan oplopen tot een ton.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Het is een goed idee om het busstation in Dordrecht rookvrij te maken

Het is een goed idee om het busstation in Dordrecht rookvrij te maken

  • Ja (59%)
  • Nee (41%)
911 stemmen