Dordrecht Centraal Station.
Volledig scherm
Dordrecht Centraal Station. © Twan Hol

Kaartje voor de trein én het stadion op station Dordrecht

Traditiegetrouw reizen supporters van FC Dordrecht voor de uitwedstrijd tegen Excelsior met de trein af naar Kralingen. De afgelopen jaren werd de traditie doorbroken, omdat Excelsior een niveau hoger speelde. Om te vieren dat er weer met de trein naar een uitwedstrijd kan worden gegaan, verkoopt FC Dordrecht zondag kaartjes op het station.

De uitwedstrijd tegen Excelsior is de enige competitiewedstrijd in Rotterdam die de Dordtse FC dit jaar zal spelen. Sparta promoveerde afgelopen seizoen namelijk. De reis naar het stadion van die club werd de vorige drie seizoenen door een flinke groep supporters per fiets afgelegd.

Ook nu gaat er weer een groep supporters per fiets naar Rotterdam. Zij vertrekken om 12.30 richting stadion Woudestein, waar de wedstrijd twee uur later begint. Vanwege de twee bijzondere opties om bij de wedstrijd komen, rijdt er komende zondag geen bus naar Kralingen.

Wie nog geen kaartje (à 10 euro per stuk) heeft kan dus terecht in de stationshal. De kaartverkoop begint om 12.30 uur en eindigt wanneer de supporters om 13.00 uur vertrekken naar Rotterdam Blaak. Vanaf daar loopt de groep naar het stadion.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht