KFC wil een tweede vestiging openen in Dordrecht.
Volledig scherm
KFC wil een tweede vestiging openen in Dordrecht. © Shutterstock

Kipketen KFC wil tweede vestiging openen in Dordrecht

De eerste KFC in Dordrecht is nog maar 1 dag open, maar de fastfoodketen is ondertussen al op zoek naar een tweede locatie in de stad. 

De kipketen heeft haar oog laten vallen op een plek ergens langs de N3 in Dordrecht. ,,We hebben oriënterende gesprekken gevoerd voor een zogenoemde drive-through vestiging langs de N3”, vertelt Mark van ‘t Loo, van KFC. Er is bijvoorbeeld gekeken naar een plek in de buurt van de McDonald’s op de Staart. ,,Het traject voor zo’n vestiging is echter heel lang, dus het is nog maar de vraag of dat lukt. Maar het is zeker een wens van ons.” 

Van 't Loo is franchisenemer voor KFC, namens het bedrijf Collins Foods Europe, dat inmiddels 23 vestigingen van het kiprestaurant in Nederland heeft. Daarnaast beheert het ook nog eens 18 KFC's in Duitsland. 

Gisteren werd de eerste Kentucky Fried Chicken van Dordrecht geopend aan het Achterom.  

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Run op buitenspeelgoed: ‘Massaal een eigen speeltuintje aan huis’
    PREMIUM

    Run op buiten­speel­goed: ‘Massaal een eigen speeltuin­tje aan huis’

    Heel Nederland zit thuis, kan amper ergens heen ter vermaak en na de eerste weken van gewenning treedt ook de verveling op in huis. Vooral speelgoedwinkels merken dat mensen nu zoeken naar andere vormen van vertier. De bordspellen en puzzels vliegen de (digitale) winkels uit, maar met het mooie weer is er vooral een run op trampolines, glijbanen, voetballen en schommels. ,,De eerste zwembaden worden al besteld’’, vertelt Tamara Vlootman van Bol.com.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht