Reinier Velding (directeur contract logistiek), Martin de Leng (algemeen directeur) en Jasper Mulder (financieel manager) voor het toekomstige pand van LGI Nederland op het Dordtse Distripark.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinier Velding (directeur contract logistiek), Martin de Leng (algemeen directeur) en Jasper Mulder (financieel manager) voor het toekomstige pand van LGI Nederland op het Dordtse Distripark. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

LGI laat in Dordrecht bunkers bouwen voor ‘gevaarlijk’ ziekenhuismateriaal: ‘We bouwen geen klein-Botlek’

Een van de warenhuizen op het nieuwe Dordtse bedrijventerrein Distripark wordt deels voorzien van bunkers. LGI Nederland heeft die ruimten nodig om ‘gevaarlijk’ ziekenhuismateriaal voor hun kersverse Amerikaanse klant op te kunnen slaan.

  1. Stalker belt en bericht ex-vriendin zo’n duizend keer: ‘Ja, dat zijn er best veel’
    PREMIUM

    Stalker belt en bericht ex-vrien­din zo’n duizend keer: ‘Ja, dat zijn er best veel’

    Het stuklopen van zijn liefdesrelatie was begin dit jaar bijzonder lastig te verkroppen voor een Alblasserdammer. De 32-jarige K. E. belde in drie maanden tijd liefst 521 keer naar zijn ex-vriendin, stuurde haar 278 sms’jes en 161 WhatsAppberichten én 33 boodschappen via Facebook. ,,Terwijl zij maar zestien keer terugbelde en vijf keer sms’te. Stalking’’, aldus het Openbaar Ministerie.

Dordrecht