Volledig scherm
PREMIUM
Linco Nieuwenhuyzen in de nieuwe aanbouw waar de keuken en eetkamer te vinden zijn. © Victor van Breukelen

Linco verhuisde met zijn gezin naar het huis van de overburen

Hun droomhuis stond al jaren aan het einde van de straat in de Dordtse wijk Zuidhoven, maar het was Linco en Gatske Nieuwenhuyzen nooit opgevallen. Tot anderhalf jaar geleden...

Het gezin keek vanaf de voordeur elke dag uit op wat de volgende woning zou worden, maar echt opgevallen was het huis hen nooit. Totdat de buren hen meldden dat de bewoners wilden verhuizen. ,,Zij zagen dat de vrouw aan het pakken was en hebben haar gevraagd of ze ging verhuizen’’, vertelt Linco. ,,Ze had nog geen concrete plannen, maar zei dat ze het graag wilde horen als er geïnteresseerden waren. De buren wisten dat wij rondkeken.’’

In samenwerking met indebuurt Dordrecht