Lotus Verbeek verhuurt zichzelf als prinses op bijvoorbeeld kinderfeestjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotus Verbeek verhuurt zichzelf als prinses op bijvoorbeeld kinderfeestjes. © Victor van Breukelen

Lotus verandert voor feestjes in een prinses: ‘Iedereen heeft daar toch weleens van gedroomd?’

DE STARTEROnze regio telt talloze bedrijven. Naast multinationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Elke week laten wij een van hen aan het woord. Vandaag: Li-La-Lotus. Lotus Verbeek verandert voor feestjes in ieders favoriete ijsprinses. 

 1. Het begon als een grapje, maar nu hebben Ronald en Ellie een eigen optiekzaak
  PREMIUM
  DE STARTER

  Het begon als een grapje, maar nu hebben Ronald en Ellie een eigen optiekzaak

  Onze regio telt talloze bedrijven. Naast multinationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Elke week laten wij een van hen aan het woord. Vandaag: Ronald Kilian en Ellie Hovestadt waren al collega’s en bevriend, maar door hun samenwerking in hun eigen optiekzaak Oogdalem in Gorinchem is hun band nu nog beter geworden.
 2. Van moussaka tot pastitio, Apos en Evy zetten de Griekse keuken op de kaart
  PREMIUM
  DE STARTER

  Van moussaka tot pastitio, Apos en Evy zetten de Griekse keuken op de kaart

  Onze regio telt talloze bedrijven. Naast multinationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Elke week laten wij een van hen aan het woord. Vandaag: ondernemer Apos en Evy Themelakis zetten de Griekse keuken op de Gorcumse kaart met hun Griekse delicatessenzaak Greek Food Market aan het Wiardi Beckmanplein.

Dordrecht