Een ravage op de Kennedylaan in Papendrecht, waar een automobilist in de nacht van zaterdag op zondag een lantaarnpaal ramde en vervolgens op zijn kop terecht kwam.
Volledig scherm
Een ravage op de Kennedylaan in Papendrecht, waar een automobilist in de nacht van zaterdag op zondag een lantaarnpaal ramde en vervolgens op zijn kop terecht kwam. © Fotopersburo Busink

Man (24) gaat met zijn auto over de kop en richt ravage aan in Papendrecht

VIDEOEen 24-jarige automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ravage aangericht op de Kennedylaan in Papendrecht. Hij is aangehouden voor het rijden onder invloed, zo bevestigt politiewoordvoerster Esha Gowricharn.

  1. Hulpverlener die heel veel geeft om daklozen gestalkt door smoorverliefde K. (39): ‘Het is nu over’
    PREMIUM

    Hulpverle­ner die heel veel geeft om daklozen gestalkt door smoorver­lief­de K. (39): ‘Het is nu over’

    Ze geeft heel veel om dak- en thuislozen die nergens anders terechtkunnen. Voor een jonge medewerkster van het Leger des Heils krijgt haar liefdevolle inzet voor cliënten echter een vervelend staartje. Ze wordt bijna een jaar lang gestalkt door S.K. (39) die haar bedelft onder honderden mails, kaarten en brieven. Op Facebook claimt hij zelfs een relatie met haar te hebben. ,,Het is over’’, belooft K. woensdag in de rechtbank.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht