,,De bewoner was niet alleen agressief in richting van partner, maar ook naar ons", schrijft de politie op Instagram. ,,Met wapenstok in de hand hebben we noodgedwongen gereageerd op zijn agressie.”
Volledig scherm
,,De bewoner was niet alleen agressief in richting van partner, maar ook naar ons", schrijft de politie op Instagram. ,,Met wapenstok in de hand hebben we noodgedwongen gereageerd op zijn agressie.” © Robin Utrecht

Man dreigt politie neer te steken en ontsnapt. Politie trekt wapenstok en zet achtervolging in

Politieagenten hebben zaterdagavond hun wapenstok moeten trekken, toen ze probeerden een man aan te houden aan de P.C. Hooftlaan in Sliedrecht. Die dreigde hen onder meer neer te steken met een mes en wist te ontsnappen.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoeken natuurlijk gedrag'
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoe­ken natuurlijk gedrag'

 2. Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'
  Play

  Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'

Dordrecht