Wieldrecht-aanvaller Mark van Agteren voelt weinig voor voetballen op zondag.
Volledig scherm
PREMIUM
Wieldrecht-aanvaller Mark van Agteren voelt weinig voor voetballen op zondag. © Henk Veenstra

Mark van Agteren blijft ondanks interesse van andere clubs trouw aan Wieldrecht: ‘Alles moet kloppen’

Mark van Agteren stond de afgelopen tijd in de belangstelling van ASWH en IFC, maar de 23-jarige aanvaller uit Dordrecht blijft zaterdag-tweedeklasser Wieldrecht trouw. ,,Ik wil met deze club naar de eerste klasse.’’

Van Agteren is misschien wel de snelste speler van deze regio. De linksbuiten van Wieldrecht, de nummer vier van 2F, is dan ook gewild bij veel clubs. Van Agteren kon vorig jaar al naar Oranje Wit, maar besloot bij Wieldrecht te blijven. Met een aantal goede wedstrijden in de tweede klasse kwam Van Agteren dit seizoen zelfs op de radar te staan bij ASWH (tweede divisie) en IFC (hoofdklasse zondag), maar een overstap naar Hendrik-Ido-Ambacht komt er niet.

  1. Run op buitenspeelgoed: ‘Massaal een eigen speeltuintje aan huis’
    PREMIUM

    Run op buiten­speel­goed: ‘Massaal een eigen speeltuin­tje aan huis’

    Heel Nederland zit thuis, kan amper ergens heen ter vermaak en na de eerste weken van gewenning treedt ook de verveling op in huis. Vooral speelgoedwinkels merken dat mensen nu zoeken naar andere vormen van vertier. De bordspellen en puzzels vliegen de (digitale) winkels uit, maar met het mooie weer is er vooral een run op trampolines, glijbanen, voetballen en schommels. ,,De eerste zwembaden worden al besteld’’, vertelt Tamara Vlootman van Bol.com.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht