Volledig scherm
Door het ongeluk is een van de betrokken auto's overdwars op de weg komen te staan, waardoor tijdelijk niet alle rijstroken gebruikt kunnen worden. © Fotopersburo Busink

Meerdere auto's botsen op N3 bij Papendrecht

UPDATEDe N3 bij Papendrecht is weer vrijgegeven na urenlang onderzoek. Dinsdagmiddag gebeurde daar in de richting van de A15 en de N214 een ongeluk met meerdere voertuigen. De politie sloot de weg volledig af; de vertraging was op het hoogtepunt zo'n anderhalf uur.

Wat er vanmiddag rond de klok van 16.30 uur precies misging, is onduidelijk. Duidelijk is dat meerdere voertuigen op elkaar zijn geklapt. Meerdere mensen die betrokken zijn geraakt bij het ongeval worden nagekeken door ambulancepersoneel.

Door het ongeluk is een van de betrokken auto’s overdwars op de weg komen te staan. De weg werd afgesloten, zowel om de voertuigen te bergen als om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk.

Volledig scherm
Op de N3 bij Papendrecht is vanmiddag rond 16.30 uur een ongeluk met meerdere voertuigen gebeurd. De vertraging loopt op tot meer dan een halfuur. © Fotopersburo Busink

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Papendrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht