De politie heeft dinsdagochtend bij een bedrijf op de Newtonweg in Alblasserdam een aantal elektrische auto’s in beslag genomen. Bij de inval waren tientallen agenten betrokken.
Volledig scherm
De politie heeft dinsdagochtend bij een bedrijf op de Newtonweg in Alblasserdam een aantal elektrische auto’s in beslag genomen. Bij de inval waren tientallen agenten betrokken. © Peter Stam

Meerdere auto’s in beslag genomen bij grote politieactie rond flamboyante deelauto-ondernemer

De politie heeft dinsdagochtend bij een autoverhuurbedrijf aan de Newtonweg in Alblasserdam een aantal elektrische auto’s in beslag genomen. Bij de inval waren tientallen agenten betrokken. Het autoverhuurbedrijf Share’nGo is actief in Rotterdam en eigendom van een flamboyante ondernemer die op het punt stond een Italiaanse betaald voetbalclub over te nemen.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.