Volledig scherm
De eerste paal werd geslagen door een van de medewerkers van het bedrijf. Die was voor de gelegenheid uitgedost als burgemeester, compleet met ambtsketen. © Victor van Breukelen

Montapacking begint ruim een jaar na verwoestende brand aan bouw nieuw distributiecentrum

Met het slaan van de eerste paal is donderdagmiddag de bouw begonnen van het nieuwe distributiecentrum voor Montapacking in Molenaarsgraaf. Op dezelfde plek waar ruim een jaar geleden het vorige centrum in vlammen opging, wordt een nieuw gebouw neergezet dat ook nog eens beter aansluit op de omgeving. 

Het bedrijf dat voor talloze webshops de logistiek verzorgt, wilde per se terugkomen naar het dorp. Het afgelopen jaar werden de werkzaamheden verzorgd vanuit de andere vestigingen van het nog altijd snelgroeiende bedrijf. 

De eerste paal werd geslagen door een van de medewerkers van het bedrijf, waar veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Die was voor de gelegenheid uitgedost als burgemeester, compleet met ambtsketen. Verwacht wordt dat de bouw pakweg een jaar duurt, zodat het bedrijf eind volgend jaar of begin 2021 weer in het dorp aan de slag kan.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Welke toekomst zie jij voor de koopavond in Dordrecht?

  • Koopavond zoals nu, op donderdagavond tot 21.00 uur (11%)
  • Koopavond op vrijdag tot 21.00 uur (42%)
  • Donderdag, vrijdag en zaterdag iets langer open, maar niet tot 21.00 uur (23%)
  • Schaf de koopavond lekker af (24%)
1962 stemmen