Volledig scherm
Candy Dulfer - live (persfoto Tomas Feuerstein) © Thomas Feuerstein

Monteiro haakt af voor Lions Kerstgala, de vervangster is...

Niet Romy Monteiro, maar Candy Dulfer is de hoofdact van het Lions Kerstgala op 14 december. Monteiro moet verstek laten gaan voor het gala, dat voor de 26ste keer in de Dordtse Schouwburg Kunstmin wordt gehouden.

Met Candy Dulfer heeft het Lions Kerstgala een sterke vervangster geregeld. De saxofoniste stond in het verleden in het voorprogramma van Madonna en deelde het podium met onder meer Prince en Pink Floyd. In 2011 nam zij een nummer op met de Dordtse dj Lucien Foort.

Musicalster en zangeres Monteiro werd in oktober door wethouder Maarten Burggraaf als hoofdact aangekondigd. Toen werd ook bekend dat The Coronas en een dj een deel van het programma voor hun rekening nemen, terwijl er nog een geheime gast zal optreden.

De opbrengst van het feest gaat naar vijf goede doelen uit de regio: Het Spectrum De Rozenhof, Zorgboerderij De Zuidpunt, De Voedselbank, Stichting Lions Host Helpt en Vreedonk.  

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

  • Blijven zoals het nu is. Het is prima zo. (37%)
  • Alleen de sluitingstijden in het centrum loslaten en ondernemers zelf laten bepalen. (14%)
  • Alleen horeca buiten het uitgaanskerngebied twaalf keer per jaar de kans geven later dan 00.00 uur open te zijn. (11%)
  • Zowel sluitingstijden centrum loslaten als horeca buiten de kern meer ruimte geven. (38%)
786 stemmen