Volledig scherm
Er komt een nieuwe laag asfalt op een deel van het parkeerterrein. Tijdens de werkzaamheden kan op het rood omlijnde deel niet geparkeerd worden. © Gemeente Dordrecht

Nieuwe laag asfalt voor parkeerterrein bij ASz

Het parkeerterrein tegenover het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht krijgt een opknapbeurt. Vanaf donderdag 18.00 uur wordt er gewerkt aan het asfalt.

Het asfalt op een deel van het terrein is versleten en er zijn gaten in het wegdek ontstaan. Daarom wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht. 

Tijdens de werkzaamheden kan op een deel van het terrein niet geparkeerd worden. Verwacht wordt dat de werkzaamheden vrijdagochtend om 08.00 uur zijn afgerond.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebestuur?’
    PREMIUM
    COLUMN

    ‘Dordrecht, je hebt toch wel ergens een gemeentebe­stuur?’

    Martijn Krabbé deed het geweldig. Hij was de verteller van The Passion in Dordrecht en dat deed hij goed. Hij zette een warme, krachtige stem op en deed alles uit zijn hoofd. Waarom hij dan toch een briefje in zijn handen had, was mij een raadsel. Maar goed, dat was met wat hij zei ook al, een raadsel. Hij leek potverdorie de plaatselijke VVV wel. Een feitje over Dordrecht hier, een anekdote over Dordt daar en tussendoor nog wat leuke weetjes. Over Dordrecht.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht