Nog éven geduld: vanaf augustus kun je weer pizza en pastaatjes eten bij Happy Italy in Ambacht
Het populaire restaurant in Ambacht is al langere tijd gesloten, maar Happy Italy Sandelingen opent op 11 augustus haar deuren weer.
Momenteel wordt er nog verbouwd, maar vanaf de tweede week van augustus zijn de deuren van ‘Sandelingen’ dus eindelijk weer open. Volgens de website van de restaurantketen staat de verbouwing, die al maanden bezig is, in het teken van het opfrissen van het interieur en de menukaart.
Vanaf 21 juli kunnen gasten voor het eerst weer een tafeltje reserveren.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Happy Italy-keten overgenomen om nóg sneller te groeien: ‘We denken aan België en Duitsland’
Na de overname van restaurantketen Happy Italy door Restaurant Company Europe wil het Rotterdamse pizza- en pastaconcern nog groter worden. ,,We denken aan België en Duitsland.’’ -
PREMIUM
Utrecht, wielrennen én Vuelta, voor Edwin Winkels komt deze week alles samen
Na een zomerstop beschrijft de hoofdredactie weer elke week wat de AD-redacties bezighoudt. Deze keer Paul van den Bosch (AD Regio) over de Vuelta-start in ons land. -
We moeten meer bewegen
Waarom het helemaal niet erg is om je tijdens je vakantie te laten gaan
We moeten meer bewegen. Hoe vind je de sport die het best bij je past? Gezondheidsjournalist Tijn Elferink en gedragswetenschapper Johnny Buivenga gaan op zoek naar de voor- en nadelen van verschillende sporten. In deel 20: met deze tips van Arie Boomsma kom je je vakantie leuk en actief door. -
OP DE MAN AF
Lynn van Mill is klaar voor zinderende hitte op NK beachvolleybal: ‘Goed drinken en goed insmeren’
In de rubriek Op De Man Af vragen we sporters en trainers uit deze regio het hemd van het lijf. Deze keer spreken we beachvolleybalster Lynn van Mill die klaar is voor het NK. -
Koken & Eten
Zo maak je de perfecte nasi goreng
Er is geen standaardrecept voor nasi goreng. Maar houd je aan deze basisregels van Maureen Tan, auteur van de Bijbel van de Indonesische keuken, en je gebakken rijst kan niet mislukken. En heb je een restje rijst in de koelkast, dan ben je helemaal snel klaar.
-
Hittegolf: koelen van bruggen opnieuw nodig, beregenen akkers mag nog wel in de regio
-
Museum neemt bezoekers 7500 jaar mee terug naar de tijd van Hardinxveldse Trijntje
Museum De Koperen Knop neemt zijn bezoekers binnenkort mee naar de tijd van Trijntje, zo'n 7500 jaar geleden. Haar skelet is het oudste dat ooit in ons land werd gevonden. -
Rauwe groenten, kaneel, ananas: wat kun je écht beter laten staan als je zwanger bent?
Eten wordt een tikkeltje ingewikkelder als je zwanger bent. ,,Sommige vrouwen zijn zo bezorgd dat ze rauwe groenten negen maanden lang van hun bord bannen”, vertelt gynaecoloog Ronald Devlieger. Maar zijn die groenten dan echt zo slecht voor de baby? En hoe zit het met kaas, koffie, alcohol en voedingssupplementen? Devlieger zet alles op een rijtje.