Columnist Kees Thies kan niet geloven dat projectontwikkelaar Van Pelt nog steeds niet begonnen is met de bouw van het appartementencomplex op de plek van het voormalige ANWB-pand in Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Kees Thies kan niet geloven dat projectontwikkelaar Van Pelt nog steeds niet begonnen is met de bouw van het appartementencomplex op de plek van het voormalige ANWB-pand in Dordrecht. © Victor van Breukelen | Maartje Brockbernd

Nu gebruikt Van Pelt het coronavirus als smoes voor zijn geldzucht

COLUMNDe bouw van dat appartementencomplex dat op de plek van het voormalige ANWB-pand zou verrijzen gaat ook dit jaar niet beginnen. De reden? Corona, zo beweert projectontwikkelaar Van Pelt en u moet het me maar niet kwalijk nemen dat ik dat niet zomaar voetstoots aanneem. 

 1. Ed: lefgozer met een hart van goud…
  PREMIUM
  COLUMN

  Ed: lefgozer met een hart van goud…

  Ed Mientjes is dood, zo kreeg ik gisteren van diverse mensen te horen… van Sterrenburgers vooral, die woensdagochtend op zijn vaste bankje nabij het winkelcentrum wat bloemetjes aantroffen met daarbij een keurig, door het Leger des Heils geschreven, overlijdensbericht. Er stond zelfs, als wrang eerbetoon, een blikje Heineken op ‘zijn’ bankje, maar dát was al snel verdwenen… gejat denk ik. Ed zou, toen hij nog ‘onder ons’ was, woest geweest zijn over zó’n laffe daad.
  Dordrecht