Papendrechtse Joey weer op de markt na mislukte match met ‘veeleisende’ Beau

Joey van de Voort (26) uit Papendrecht heeft niet de liefde gevonden in het nieuwe datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’. Na drie dagen in het appartement zit het avontuur er op voor hem.

Hoewel het in eerste instantie leek te klikken met de 25-jarige Beau, werd op dag twee duidelijk dat er tussen de twee niet meer dan vriendschap in zit. Een dag later kwam het liefdesavontuur voor hen voortijdig ten einde.

Verhaal gaat door onder de afbeelding.

Volledig scherm
Beau en Joey bleken toch geen match. © SBS6/Talpa

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde brengen vrijgezellen minimaal 24 uur met elkaar door in een appartement, waarna ze besluiten of ze langer willen blijven. Als ze vijf dagen vol maken, volgt een romantisch weekendje weg.

Niet onverwachts

Zover kwam het voor Joey en Beau niet. Twitteraars zagen de breuk al aankomen, vooral door het - volgens hen - verwende gedrag van Joey's date. ‘Ik had Beau gelijk met de vuilnis buitengezet’, tweet een van hen, wanneer Beau in het programma weigert de prullenbak te legen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Ook de voice-over van het programma laat zijn licht schijnen over het koppel. ‘Hoewel Joey zich uit de naad heeft gewerkt om het de veeleisende Beau naar de zin te maken, was het toch niet genoeg. Daar sta je dan met je goede gedrag.’ 

Geen liefde

Het is dan ook niet gek dat juist Beau het avontuur tot een einde brengt. Ze zegt in de uitzending van donderdagavond Joey oprecht een leuke jongen te vinden, maar mist de aantrekkingskracht. ,,Ik merk dat je er alles aan doet om mij een plezier te doen, maar ik zie geen liefde’’, aldus Beau.

De Papendrechter staat ervoor open het liefdesavontuur opnieuw aan te gaan met een nieuwe date. Aanmelden voor het programma kan via deze link. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 18.55 uur te zien op SBS6. 

Volledig scherm
Joey van de Voort staat ervoor open het liefdesavontuur opnieuw aan te gaan. © Richard van Hoek Fotografie

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht