De Verenigde Senioren Partij vraagt de wethouder om het parkeren bij het Albert Schweitzer ziekenhuis gratis te maken. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
De Verenigde Senioren Partij vraagt de wethouder om het parkeren bij het Albert Schweitzer ziekenhuis gratis te maken. Foto ter illustratie. © AD/Niels Dekker

Parkeren bij ziekenhuis hoort gratis, vinden Dordtenaren

Uitslag pollParkeren bij het ziekenhuis in Dordrecht moet gratis worden. Dat vindt 83 procent van de stemmers op een poll op deze website.

Ouderenbonden pleitten er deze week voor om het parkeren bij ziekenhuizen gratis te maken. De Dordtse Verenigde Senioren Partij (VSP) sloot zich daarbij aan en riep wethouder Rik van der Linden op hiervoor te zorgen bij het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) in Dordrecht.

De uitslag op de poll laat duidelijk zien hoe een groot deel van de Dordtenaren denkt over gratis parkeren bij het ziekenhuis. De overige 17 procent vindt het huidige parkeertarief bij het Albert Schweitzer ziekenhuis van 2 euro per vier uur wel heel schappelijk. De poll werd in twee dagen tijd ruim 1900 keer ingevuld.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht