Burgemeester Wouter Kollf heeft samen met burgemeester De Vries en wethouder Duindam van de gemeente Oudewater een plaquette onthuld.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wouter Kollf heeft samen met burgemeester De Vries en wethouder Duindam van de gemeente Oudewater een plaquette onthuld. © Gemeente Dordrecht

Plaquette op Dordts standbeeld om ‘fout’ goed te maken: ‘Maar ik vind ‘t nog steeds een aanfluiting’

Nee, de naam ‘Oudewater’ staat nog steeds niet op de sokkel van het standbeeld van Willem van Oranje in Dordrecht. Maar er is wel een ‘charmante oplossing’ voor bedacht: een plaquette. Zwijndrechter Adri de Heer, die eerder een protestsjaal om 't hondje bond, vindt het echter ,,nog steeds een aanfluiting”. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Een monumentale muur slopen voor een kunstproject gaat te ver

Een monumentale muur slopen voor een kunstproject gaat te ver

  • Mee eens, het is belachelijk (97%)
  • Oneens, moet kunnen (3%)
676 stemmen