Volledig scherm
De nieuwe Albert Heijn wordt verbouwd volgens het nieuwste winkelconcept. © Ruben Schipper/AH

Plus Volgerlanden verandert volgend jaar in Albert Heijn

De Plus Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt een Albert Heijn. Eerstgenoemde supermarkt heeft het huurcontract opgezegd. Supermarkteigenaar Cees van der Poel opent er begin volgend jaar een nieuwe zaak. 

De Plus aan de Sophiapromenade zou sowieso al weg gaan uit het winkelcentrum. Albert Heijn springt in dat gat. Het gaat niet om een overname. De Plus zal begin 2020 sluiten. ,,Zodra wij de sleutel hebben, is het binnen tien dagen een Albert Heijn”, vertelt Van der Poel. Het hoofdkantoor van Albert Heijn meldt dat het personeel van de Plus inmiddels op de hoogte is gesteld, en indien ze interesse hebben om in de nieuwe winkel te werken, welkom zijn om te solliciteren.

De zaak wordt helemaal volgens het nieuwste winkelconcept van de grootgrutter ingericht. Van der Poel: ,,De focus ligt echt op vers.” Ook komen er zelfscankassa’s.

Met de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht komt een langgekoesterde wens van Van der Poel uit. ,,Twaalf jaar geleden heb ik al eens de kans gehad daar een zaak te openen, maar dat ging op het laatste moment niet door.”

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken? Schrijf je hier in

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Het is een goed idee om het busstation in Dordrecht rookvrij te maken

Het is een goed idee om het busstation in Dordrecht rookvrij te maken

  • Ja (57%)
  • Nee (43%)
759 stemmen