Volledig scherm
Autobrand aan de Goudenregenstraat in Dordrecht. © Fotopersburo Busink

Politie onderzoekt twee autobranden in Dordrecht

In Dordrecht zijn dinsdag twee autobranden geblust door de brandweer. In beide gevallen moet onderzoek uitwijzen waardoor de wagens vlam hebben gevat. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Aan de Goudenregenstraat in de Dordtse wijk Dubbeldam-Zuid kwam de brandweer dinsdagmiddag in actie na de melding van een autobrand. ,,De auto stond tegen een heg aan, maar gelukkig was de brandweer snel ter plaatse waardoor erger is voorkomen’’, laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid weten.

Ook in de wijk Stadspolders was het raak, zo meldt de politie Dordrecht. Ook in dit geval is de oorzaak van de voertuigbrand nog onbekend. ,,Onderzoek naar de oorzaak volgt’’, meldt de politie.

Afgelopen zomer ontstonden in Dordrecht in een korte periode meerdere autobranden. Deze bleken in veel gevallen aangestoken. De politie onderzoekt of dat bij deze autobranden ook het geval is.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

De sluitingstijden voor horeca in Dordrecht moeten:

  • Blijven zoals het nu is. Het is prima zo. (38%)
  • Alleen de sluitingstijden in het centrum loslaten en ondernemers zelf laten bepalen. (14%)
  • Alleen horeca buiten het uitgaanskerngebied twaalf keer per jaar de kans geven later dan 00.00 uur open te zijn. (11%)
  • Zowel sluitingstijden centrum loslaten als horeca buiten de kern meer ruimte geven. (38%)
873 stemmen