Eén van de auto's belandde ondersteboven op het wegdek.
Volledig scherm
Eén van de auto's belandde ondersteboven op het wegdek. © Fotopersburo Busink

Ravage op Krispijnseweg in Dordrecht: auto over de kop na botsing

Twee auto's zijn woensdagmorgen op elkaar gebotst op de kruising van de Krispijnseweg en de Brouwersdijk in Dordrecht. Eén van de voertuigen belandde ondersteboven op het wegdek na de klap.

 1. Het Tij Festival was een prachtfestival dat, wat mij betreft, een permanente doorstart verdient
  PREMIUM
  COLUMN

  Het Tij Festival was een prachtfes­ti­val dat, wat mij betreft, een permanente doorstart verdient

  Helaas kan ik slechts één column per dag schrijven, vandaar nú pas mijn reflectie op het Tij Festival, dat zich onlangs op en rond Stadswerven afspeelde. Omdat ik er, samen met collega Jaap Bouman, enkele rondleidingen mocht verzorgen heb ik de wandelroute vanaf het Otto Dickeplein tot en met de Biesboschhal minstens zes keer gelopen en ondanks kou en regen kreeg ik daar steeds weer een warm gevoel bij.
 2. Dat hele Black Friday-gedoe, trap daar nou toch niet in
  PREMIUM
  COLUMN

  Dat hele Black Fri­day-ge­doe, trap daar nou toch niet in

  Ik kan wel een nieuwe laptop gebruiken, want mijn baard groeit sneller dan dat kreng opstart. Trouwens, over baarden gesproken; mijn scheerapparaat klinkt al maanden als een Boeing 747 in nood, mijn smartphone moet ik tegenwoordig al voor de lunch opladen, m’n blender blendt alleen nog maar in etappes, mijn favoriete luchtje (‘ontdekt’ door zoonlief) is alweer op en die bureaustoel op mijn werkkamer had ik nooit online moeten kopen, want dat ding ‘staat’ leuker dan dat ‘ie zit.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht