Nikolina en Bas in hun restaurant. ,,Het jonge stel is ontwapenend, toegankelijk en vol potentie. Op weg om een flinke stip op de culinaire kaart van Nederland te worden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nikolina en Bas in hun restaurant. ,,Het jonge stel is ontwapenend, toegankelijk en vol potentie. Op weg om een flinke stip op de culinaire kaart van Nederland te worden.” © Cor de Kock

Restaurant Bas: chique zonder opsmuk en gerund door een ontwapenend stel vol potentie

OVER DE TONGAan een dijk met woningen in verschillende stijlen en kleuren, dat doet denken aan een dorpsweggetje net over de Nederlandse grens, staat een imposant wit dijkhuis met donkere markiezen en een duidelijke opdruk: BAS. We laten ons verrassen bij één van Hendrik Ido Ambachts’ nieuwkomers.

  1. Eva en Pascal lopen droomwoning bijna mis door schimmel en asbest: ‘Voor mij een no-go’
    Update

    Eva en Pascal lopen droomwo­ning bijna mis door schimmel en asbest: ‘Voor mij een no-go’

    Het scheelde gisteravond niet veel of Eva en Pascal uit Papendrecht zagen hun instapklare eengezinswoning aan zich voorbij gaan in Kopen zonder kijken. Er deed zich een horrorscenario voor: in de kruipruimte van het huis werd schimmel, asbest én houtworm aangetroffen. ,,Voor mij was het een no-go”, zei bouwkundige Bob Sikkes. Het programma was gisteravond goed voor 1.339.000 kijkers: daarmee staat Kopen zonder kijken op de derde plek in de top 25 van best bekeken programma’s.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Er moeten meer flitspalen worden geplaatst in Dordrecht

Er moeten meer flitspalen worden geplaatst in Dordrecht

  • Ja, goed plan (50%)
  • Nee, niet doen (47%)
  • Geen mening (3%)
956 stemmen