De 17 appartementen in Alluvium, de woontoren links, zijn onder optie verkocht. Brinkhof, het woonblok in het midden, is dinsdag in de verkoop gegaan.
Volledig scherm
De 17 appartementen in Alluvium, de woontoren links, zijn onder optie verkocht. Brinkhof, het woonblok in het midden, is dinsdag in de verkoop gegaan. © ABB Bouwgroep

Sliedrechts bouwbedrijf bouwt er op los in Berkel

Het Sliedrechtse ABB Bouwgroep doet goede zaken in Berkel en Rodenrijs. Volgend jaar begint de bouw van nieuwbouwwijk Berkel Centrum West, in totaal goed voor ruim 170 woningen. De eerste appartementen zijn inmiddels verkocht.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Verslaggever achtervolgd en bekogeld met stenen
  Play

  Verslagge­ver achter­volgd en bekogeld met stenen

 2. Onrust en rellen in meerdere steden als protest tegen avondklok
  Play

  Onrust en rellen in meerdere steden als protest tegen avondklok

Dordrecht