Kees Thies juicht het plan om de Grand Départ van de Tour de France naar Rotterdam te halen van harte toe. Maar het enthousiasme vanuit de Dordtse politiek geeft hem een dubbel gevoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Thies juicht het plan om de Grand Départ van de Tour de France naar Rotterdam te halen van harte toe. Maar het enthousiasme vanuit de Dordtse politiek geeft hem een dubbel gevoel. © ANP & Maartje Brockbernd

Soms komt een plan gewoon nét wat te vroeg

COLUMNIk moest hem wel schrijven… deze column. Alleen zag ik er tegenop. Waarom? Omdat ik toch écht wel een tikkie de smoor in had toen ik in mijn krant ineens zóveel enthousiasme ontwaardde over een mogelijke rol van Dordt in een toekomstige Tour de France. 

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht