Marcin S. trok een mes toen een Dordtse automobilist hem weigerde naar huis te brengen in ruil voor 15 euro. ‘Elke ochtend sta ik op met tranen in mijn ogen’, zei de 28-jarige verdachte die al drie maanden in voorarrest zit.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcin S. trok een mes toen een Dordtse automobilist hem weigerde naar huis te brengen in ruil voor 15 euro. ‘Elke ochtend sta ik op met tranen in mijn ogen’, zei de 28-jarige verdachte die al drie maanden in voorarrest zit. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Stomdronken man (28) pleegt na verjaardagsfeestje roofoverval voor het station: ‘Breng me naar huis!’

Een nietsvermoedende automobilist is voor Station Dordrecht doelwit geworden van een gewapende straatroof. Aan het einde van de avond stapte iemand in zijn wagen en eiste dat hij werd thuisgebracht. Toen het slachtoffer weigerde, trok de ongewenste gast een flink mes en probeerde te steken. Daarna pikte de dader zijn autosleutel, maar ver kwam Marcin S. (28) niet.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht