Chef-kok Cees Timmerman van DeliCees in zijn keuken in Dordrecht: ,,Normaal zitten we in december vol, ik vermoed dat dit nu op 1 november al zo zal zijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Cees Timmerman van DeliCees in zijn keuken in Dordrecht: ,,Normaal zitten we in december vol, ik vermoed dat dit nu op 1 november al zo zal zijn.” © Jeffrey Groeneweg

Stormloop reserveringen voor kerstdiner: ‘Maar coronacijfers zorgen ook voor terughoudendheid’

Met kerstmis kan het weer: dineren in een restaurant. Geen gedoe, lekker uit eten rond de kerstdagen. Zo denken meer mensen erover. ,,De reserveringen stromen al binnen, het gaat als een trein”, aldus chef-kok Cees Timmerman van restaurant DeliCees in Dordrecht.

  1. Huisartsen rammen op de noodknop: ‘Bij ons op de werkvloer is het allang code zwart’
    PREMIUM

    Huisartsen rammen op de noodknop: ‘Bij ons op de werkvloer is het allang code zwart’

    Het piept en kraakt niet alleen in de ziekenhuizen, óók een groot deel van de huisartsen staat op het punt van omvallen. Adrie Evertse, die naast huisarts ook voorzitter is van de Landelijke Huisartsen Vereniging, Zuid-Holland Zuid ramt op de noodknop: ,,De honderdduizenden patiënten die tussen wal en schip vallen omdat er geen plek meer is in ziekenhuizen en verpleeghuizen, moeten wíj allemaal zorg bieden.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

De snelheid binnen de bebouwde kom verlagen naar 30 kilometer per uur is een prima idee

De snelheid binnen de bebouwde kom verlagen naar 30 kilometer per uur is een prima idee

  • Mee eens (54%)
  • Niet mee eens (46%)
371 stemmen