Volledig scherm
Hans den Ouden: ,,Een ramp heeft zich voltrokken, de tent is door de harde wind gaan scheuren.” © Richard van Hoek Fotografie

Tent in Oud-Alblas gescheurd door harde wind: Jostiband elders op het podium

De Hans den Ouden Marathon vindt vanavond noodgedwongen even niet in Oud-Alblas, maar in Alblasserdam plaats. ,,Een ramp heeft zich voltrokken, de tent is door de harde wind gaan scheuren.”

De Jostiband en Marco de Hollander zouden vanavond in de tent in Oud-Alblas optreden, maar zullen nu dus op het podium in Alblasserdam staan. ,,Door een unieke samenwerking van het plaatselijke bedrijfsleven en team is er een nieuwe locatie gevonden, 4 kilometer verderop.” De optredens zijn nu in de Evangelische Gemeente Jozua aan de Amperestraat 4. De tijden blijven onveranderd. 

Er wordt aankomende week een nieuwe tent opgebouwd, waardoor de overige avonden - donderdag 22 tot en met zaterdag 24 maart - wel gewoon in Oud-Alblas kunnen plaatsvinden.  

De laatste

Het is de laatste Hans den Ouden Marathon. In de loop der jaren heeft organisator Hans den Ouden met de marathon tonnen opgehaald voor kankeronderzoek. ,,Het doet pijn om te stoppen”, zei hij eerder in een interview met deze krant.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht