Burgemeester Kolff in gesprek met een bezoeker van het koffienest op het Vogelplein. Een sociaal initiatief vlakbij de Havikstraat, waarvan de nieuwbouw op de achtergrond te zien is. Wethouder Stam prees het Vogelnest. ,,Het zijn kleine stapjes die de stad nodig heeft'', vindt hij.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Kolff in gesprek met een bezoeker van het koffienest op het Vogelplein. Een sociaal initiatief vlakbij de Havikstraat, waarvan de nieuwbouw op de achtergrond te zien is. Wethouder Stam prees het Vogelnest. ,,Het zijn kleine stapjes die de stad nodig heeft'', vindt hij. © Rinie Boon

Toch meer sociale woningbouw in Dordt: ‘Kwaliteit gaat boven het aantal'

Dordrecht gaat de komende jaren meer sociale woningen bouwen dan de stad van plan was. Volgens wethouder Marco Stam (Wonen) neemt de vraag naar deze huizen toe en wordt daarom 'de programmering herzien'.

  1. Sjef (55) is dol op camper Kitty en caravan Koos: ‘Veel ellende meegemaakt, maar word hier vrolijk van’
    PREMIUM
    MIJN BLIK EN IK

    Sjef (55) is dol op camper Kitty en caravan Koos: ‘Veel ellende meegemaakt, maar word hier vrolijk van’

    Hij had al eens bussen, maar raakte die na scheidingen kwijt. Sjef Vermeulen (55) dacht toen: ik trouw niet meer. ,,Ik zocht wel een roodharige vriendin. Toen kwam ik deze Volkswagen T2 tegen, Kitty. Ze is oranje, maar dat is in het zonlicht ook rood, toch?’’ Écht verliefd zijn op je auto. Kan dat? De mensen in deze rubriek zullen volmondig ‘ja’ zeggen. Zij houden van hun auto.

In samenwerking met indebuurt Dordrecht