Trainers over de coronacrisis. Vera Koenen van Sliedrecht Sport (linksboven), Tutu N'Dona van SVW (middenboven), Daniël Hulzebosch van PKC (rechtsboven), Edin Curic van GDC (linksonder), Johan van der Werff van Altena (middenonder) en Rob Hillers van LRC Leerdam (rechtsonder).
Volledig scherm
PREMIUM
Trainers over de coronacrisis. Vera Koenen van Sliedrecht Sport (linksboven), Tutu N'Dona van SVW (middenboven), Daniël Hulzebosch van PKC (rechtsboven), Edin Curic van GDC (linksonder), Johan van der Werff van Altena (middenonder) en Rob Hillers van LRC Leerdam (rechtsonder). © AD

Trainers: ‘Gezondheid is belangrijker dan het seizoen afmaken’

In alle takken van sport liggen de competities vanwege het coronavirus voorlopig tot begin april stil. Maar de kans dat er snel daarna wel kan worden gespeeld, is vrijwel nihil. De vraag rijst: kan het seizoen überhaupt tot een eind gebracht worden? En - hoewel onbelangrijk in deze tijd van zware crisis - wie zijn kampioen en degradant?

Vera Koenen trainde vorige week donderdag nog met haar spelersgroep van Sliedrecht Sport. ,,Ongelooflijk eigenlijk als je daar nu aan denkt en wat er in een week tijd is gebeurd’’, stelt de succescoach, die verbaasd is dat de Nevobo alle volleybalcompetities heeft beëindigd, maar de eredivisieteams een alternatief play-offschema toezond voor als er in april hervat kan worden. 

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht