Volledig scherm
Overval op een supermarkt aan de Korenbloemstraat in Papendrecht. © Fotopersburo Busink

Twee mannen plegen gewapende overval op supermarkt in Papendrecht

Twee mannen hebben woensdagavond een gewapende overval gepleegd op een supermarkt in Papendrecht. De overvallers hebben daarbij een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De daders zijn nog niet gepakt.

Even voor 19.00 uur sloegen de daders toe bij de supermarkt aan de Korenbloemstraat in Papendrecht, zo meldt de politie. ,,Twee gemaskerde mannen stapten de winkel in, dreigden daarna met een vuurwapen en een mes en zijn vervolgens met een onbekend geldbedrag gevlucht’’, laat een woordvoerder van politie weten. 

Signalementen

Het gaat om twee mannen van tussen de 20 en 25 jaar oud. Opvallend is dat een van de mannen een Vendetta-masker droeg en de ander een bivakmuts. De daders zijn tussen de 1.80 en 1.85 meter lang, droegen beiden een spijkerbroek en een donkere jas.

De politie doet buurtonderzoek, maar zegt alle hulp te kunnen gebruiken. ,,Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Bel dan met 0900-8844.’’

Niet de eerste keer

Supermarkt Maha was vorig kalenderjaar ook het doelwit van criminelen. In februari van 2018 haalden inbrekers de kassa van de mini-supermarkt aan de Korenbloemstraat leeg. Een maand na die inbraak overhandigden betrokken buurtbewoners een cheque van 3000 euro aan winkelier Rateb Shoufan.

Volledig scherm
Maart 2018: Winkelier Rateb Shoufan neemt een cheque van 3.000 euro in ontvangst. © Victor van Breukelen

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Papendrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht